Kindly fix this ERROR in Module 2

The following logfile(unittesting) proves that linux_type=ubuntu is not being passed. But, it should be, so, I think this is an error. Kindly, fix it.

2020-02-02 20:40:51,729 unitTesting INFO Running command_runner
2020-02-02 20:40:51,729 unitTesting INFO Module setup complete!
2020-02-02 20:40:51,729 unitTesting INFO Starting assessment…
2020-02-02 20:40:51,729 unitTesting INFO Assessing check_QBox_server_cpu.sh
2020-02-02 20:40:52,104 unitTesting INFO File: check_QBox_server_cpu.sh | Status: TEST_STATUS_SUCCESS
2020-02-02 20:40:52,105 unitTesting INFO Assessing check_QBox_server_memory.sh
2020-02-02 20:40:52,483 unitTesting INFO File: check_QBox_server_memory.sh | Status: TEST_STATUS_SUCCESS
2020-02-02 20:40:52,484 unitTesting INFO Assessing check_QBox_server_OS.sh
2020-02-02 20:40:52,955 unitTesting INFO
User output:
OS is ubuntu which is required for QBox
Ubuntu version is 18 which is sufficient for QBox

Actual output:
OS is Ubuntu which is required for QBox
Ubuntu version is 18 which is sufficient for QBox

2020-02-02 20:40:52,955 unitTesting INFO File: check_QBox_server_OS.sh | Status: TEST_STATUS_FAILURE
2020-02-02 20:40:52,956 unitTesting INFO Skipping module test: check_QBox_server_disk_space.sh
2020-02-02 20:40:52,956 unitTesting INFO Assessment finished!
2020-02-02 20:40:52,956 unitTesting INFO Starting cleanup…

Yeah I was facing the same issue so I capitalised the first letter after checking if my output was “ubuntu”.

Hey, the TODO’s well infact describes as to what has to be done, please check again?